Mange forbinder yoga med strækøvelser, gymnastik, meditation, åndedrætsøvelser, spirituel praksis, eller ligefrem religion. Det er hverken eller.

Yoga er en teknik og ordet betyder at samle eller forene vores individuelle bevidsthed med den universelle bevidsthed.

Mere jordnært handler det om at skærpe bevidstheden om vores egen motivation, handlemønstre og medfølelse – med os selv! – og andre. Og herigennem samle energien til at handle på vores overbevisninger og leve et liv i overensstemmelse vores værdier.

Jeg bruger teknikker og filosofi fra yoga i min dagligdag og har du lyst, kan jeg dele dem med dig som en del af min vejledning, det kan fx være meditation og åndedrætsøvelser der kan være med til at skærpe fokus, koncentration og energi.

Jeg gør dette på grundlag af, at jeg fra januar 2019 er startet på uddannelse til Kundalini yogalærer i regi af KRI International Kundalini Yoga Teacher Training by Yogi Bhajan®. Jeg vil i løbet af året 2019 udbyde gratis yogasessioner og meditationer i fælleslokalet i Brettevillesgade 14, som en del af mit lærings- og udviklingsforløb. Dette vil blive annonceret via Facebook

https://www.facebook.com/pg/greensouldietitian/events/