Bæredygtighed handler for mig om at jeg tager ansvar for mine handlinger og om at vælge med omtanke. Således, at de handlinger og valg jeg foretager mig ikke gør skade på andre levende væsener eller naturen.

Personligt har jeg taget et valg om en plantebaseret kost og det har afsmittende effekt på de valg jeg i øvrigt tager for min livsstil og mit forbrug, også i mit professionelle virke. Dermed ikke sagt, at jeg er nogen helgen og der er plads til forbedring på mange planer. Men jeg søger at være bevidst i mine valg, udfra de perspektiver og muligheder jeg aktuelt har.

Jeg forventer heller ikke, at du lever efter samme principper, dette er blot min tilgang, og jeg tilbyder dig at blive inspireret.

Bæredygtig indretning i klinikken

Således er klinikken også indrettet udfra bevidste valg om bæredygtighed. Du vil du møde et miks af genbrugsmøbler og nye møbler i bæredygtige materialer. Interiøret er ligeledes en blanding af nyindkøbt teknologi og fund fra genbrug eller private gemakker, der nu får ny ære og værdighed.
Tilsammen skaber det en stemning af hygge og hjemlighed, hvor jeg håber, at du vil føle dig godt tilpas.

Ligesådan søger jeg at minimere forbrug af papir og udprint. Du vil derfor, så vidt muligt, få alt fra kostplaner, kvitteringer og andet materiale tilsendt elektronisk.

Selv de små ting som kaffe, te, kaffefiltre, servietter og service er valgt ud fra et perspektiv om økologi, fairtrade, mindsket brug af ressourcer og genbrug.

Velkommen til mit univers