Prisliste 2020

Første konsultation indeholder

  • Grundig gennemgang og analyse af dine kost- og livsstilsvaner
  • Måling af højde og vægt, udregning af BMI, måling af talje og hofteomfang og analyse af kropssammensætning vha. bioimpedans (måling af fedt- og muskelmasse) – hvis det skønnes relevant eller det ønskes
  • Forslag og guidning til relevante kost- og livsstilændringer
  • Eventuelt kostplan, hvis dette er valgt
  • Eventuelt vejledningsmateriale, hvis relevant

Opfølgning indeholder

  • Samtale om og evaluering af forudgående forløb
  • Måling af vægt og kropssammensætning – hvis relevant eller det ønskes
  • Eventuelt justering af kostplan
  • Forslag og guidning til det videre forløb

Basisydelser

Første konsultation, uden kostplanFørste konsultation, med kostplanOpfølgende konsultation Individuel kostplan Måling af kropssammen-
sætning, uden vejledning
75 min.75 min.30 min.Tilkøb til konsultation15 min.
1049 kr.1349 kr.449 kr.399 kr.150 kr.

Pakkeforløb (individuelt)

Klippekort med 5 opfølgende konsultationerKlippekort til 5 x måling af kropssammensætningGodt fra start Komfort Sikkert i mål
5 opfølgninger af 30 min.5 målingerIndledende konsultation med kostplan og 3 opfølgninger af 30 min.Indledende konsultation med kostplan og 6 opfølgninger af 30 min.Indledende konsultation med kostplan og 10 opfølgninger af 30 min.
1900 kr.600 kr.2300 kr.3300 kr.4150 kr.
Spar 345 kr.Spar 150 kr.Spar 396 kr.Spar 743 kr.Spar 1689 kr.

Parforløb (2 personer)

Første konsultation, uden kostplanerFørste konsultation, med kostplanerOpfølgende konsultationGodt fra start
– parforløb
Komfort
– parforløb
Sikkert i mål
– parforløb
105 min.105 min.60 min.Indledende konsultation med kostplaner og 3 opfølgninger af 60 min.Indledende konsultation med kostplaner og 6 opfølgninger af 60 min.Indledende konsultation med kostplaner og 10 opfølgninger af 60 min.
1750 kr.2350 kr.800 kr.3700 kr.5300 kr.6900 kr.
Spar* 348 kr.Spar* 348 kr.Spar* 98 kr.Spar** 900 kr.Spar** 1300 kr.Spar** 1400 kr.

*Besparelsen er set i forhold til at købe tilsvarende basisydelser for 2 individuelle personer.
**Besparelsen er set i forhold til at købe tilsvarende pakkeforløb for 2 individuelle personer

Du behøver ikke at bestemme dig for et bestemt pakkeforløb før du booker en indledende konsultation, det kan vi tale om under den første samtale. Har du booket en indledende konsultation uden kostplan, kan du ændre det under konsultationen, såfremt du alligevel ønsker det.

Bemærk: Opfølgning og klippekort med opfølgning kan kun købes, såfremt der har været en indledende konsultation indenfor et år. Kostplan kan kun tilkøbes i sammenhæng med en konsultation, eller efter en konsultation, da en individuel kostplan kræver, at jeg har fået et indblik i din situation, vaner og præferencer.

Klippekort og pakkeforløb har en gyldighed på 2 år fra købsdatoen. Betalte konsultationer, pakkeforløb og klippekort kan ikke refunderes og kan ikke overdrages til anden part.

Skypekonsultation

Har du et ønske om at en konsultation kan foregå via skype eller per telefon er der mulighed for dette. Prisen vil være den samme for indledende såvelsom opfølgende konsultation og pakkeforløb.


Tilskudsmuligheder

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, har du mulighed for at søge tilskud til konsultation hos privatpraktiserende, autoriseret klinisk diætist.


Nogle private sundhedsforsikringer giver også mulighed for tilskud til konsultation hos autoriseret klinisk diætist, så det kan være en god ide at undersøge, om du – eller evt. din ægtefælle – har en sådan, og hvilke tilskud de eventuelt kan tilbyde.Betingelser for betaling, afbud og udeblivelse

Betaling

Betaling foretages umiddelbart efter konsultationen via Mobile Pay eller kontooverførsel. Jeg tager ikke imod betalingskort.

Betalte konsultationer, pakkeforløb og klippekort kan ikke refunderes og kan ikke overdrages til anden part.

Pakkeforløb og klippekort har en gyldighed på 2 år fra købsdatoen.

Ændring af tid, afbud og udeblivelse

Du kan selvfølgelig ændre og aflyse din tid, blot vil jeg gerne bede dig om, at ændre eller melde afbud i så god tid som muligt og eventuelt aftale en ny tid, der kan passe dig. 
Afbud skal meldes senest dagen før kl. 15.00 og kan meldes via tlf. 60 88 57 89 (hvis telefonsvarer, indtal tydeligt navn, telefonnummer og eventuelt ønske om afbud eller at blive ringet for at aftale ny tid) eller på mail: info@greensoul.dk
Hvis afbud meldes senere end kl. 15.00 dagen før, opkræves halvdelen af honoraret for den aftale konsultation.
Hvis der sker udeblivelse uden afbud, opkræves hele honoraret for den aftalte konsultation.