En konsultation indebærer altid, at du bliver vejet, medmindre du ikke ønsker det.
Ligesådan måler jeg din højde og udregner dit BMI. BMI fortæller overordnet om din kropsmasse (vægt) passer til din højde. Det giver mig en indikation om din ernæringstilstand, og om du er undervægtig, normalvægtig eller overvægtig.

Til at supplere disse målinger, måler jeg også talje- og hofte ratio, hvis det er relevant for dit forløb, og hvis du ønsker det.

Desuden måler jeg kropssammensætning, sådan at vi får et mere præcist indblik i, hvordan din fedt- og muskelmasse er fordelt på kroppen. Det kan være enormt motiverende at følge udviklingen fra gang til gang.
Hertil bruger jeg en professionel bioimpedansvægt, af typen Tanita MC-780 S MA. Denne er godkendt til medicinsk brug og har en høj præcisionsgrad, idet den seperat måler fordelingen i ben, arme og torso.

Du er også velkommen til at booke en måling af kropssammensætning uden kostvejledning, det kan være at du blot er nysgerrig, eller du ønsker at følge udviklingen over en periode, hvor du eventuelt er i gang med et træningsforløb.

Se priser her