Nogle gange skal det bare gå rigtig stærkt, vi har ikke nået at forberede noget og vi skal ud af døren i en fart.

Dette er den nemmeste frokost overhovedet, som stadig sikrer dig fuld næring og mæthed uden at du går på kompromis med sundhedsværdien.

En pose frostgrøntsager, kikærter – eller edammamebønner fra frost, en rugbrødsmad med peanutbutter og du er stort set good to go. Måske ikke verdens mest raffinerede og kulinariske frokost, men det fungerer.

Ingredienser
  • 300 g blandede grøntsager fra frost
  • 1 dl kogte kikærter eller edammamebønner – eller andre bønner du har på lager
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 spsk chilisauce
  • 1 skive rugbrød – eller flere afhængigt at dit behov
  • 1 spsk peanutbutter
Fremgangsmåde
  1. Grøntsagerne hældes i en bøtte du kan tage med på arbejde og sojasauce og chilisauce tilsættes. Det skulle gerne nå at tø op inden frokost, hvis du lader det stå ved stuetemperatur. Hvis du har ekstra 5 minutter kan du steget grøntsagerne på en pande med sojasaucen. Tilsæt ekstra krydderier efter smag og lyst.
  2. Smør peanutbutter på rugbrødet.
  3. Ud af døren…
Lynstegte grøntsager