Sojaristede mandler behøver vist ikke en større introduktion… De er lette at lave, kræver kun to ingredienser, smager fantastisk og kan bruges som snack eller topping til salat. Prøv fx en broccollisalat med ovnbagtecherrytomater og sojaristede mandler.

Brocollisalat med ovnbagte cherrytomater og sojaristede mandler
Ingredienser
  • 150 g mandler
  • 1,5 spsk sojasauce (brug tamari for glutenfri version)
Fremgangsmåde
  1. Bland mandler og sojasauce i en lille bageform. Sørg for at mandlerne er godt “smurt ind” i sojasaucen.
  2. Sæt fadet i en forvarmet ovn på ca. 175 grader varmluft.
  3. Rør godt i mandlerne et par gange undervejs, så de ikke brænder på.
  4. Efter ca. 15-20 min. er de færdige, lad dem køle lidt af før servering.
Sojaristede mandler