Mættende og velsmagende frokost med hummus, salat med rød peber og cashewdressing, samt oliven og ristet rugbrød. Det holder dig godt kørende igennem eftermiddagen og du har let ved at modstå fristelser og kollegaernes søde sager.

Med den her angivne sammensætning og portionsstørrelse får du i måltidet 2200 kJ/520 kcal, 19 g protein, 17 g kostfibre, 55 % af det daglige jernbehov (for kvinder), 58 % zink, 61 % magnesium og 41 % calcium. OG 150 % af behovet for vitamin C…

Hvem sagde det var svært at få dækket sit behov når man spiser plantebaseret? Måske de skulle kigge med her… 🙂

Ingredienser
  • 150 g hummus
  • 75 g rucolasalat
  • 50 g rød peber/snackpeber
  • 2 spsk cashewdressing
  • 40 g oliven (med sten), ca. 30 g oliven uden sten
  • 2 små skiver rugbrød (70 g i alt)
Fremgangsmåde
  1. Tilbered hummus og cashewdressing efter anvisning
  2. Skyl rucolasalaten
  3. Skær peberfrugten i små tern
  4. Anret salten i en skål og hæld dressing over
  5. Rist rugbrødet
  6. Anret oliven i en lille skål eller kom i salaten
Frokostmåltid med hummus, rucolasalat, oliven og ristet rugbrød